/

Media toets

Vanmorgen op de radio bij #538 #ochtendshow de boze reacties op het weigen van “De Snor” en Gijp om de toets te maken die blijkbaar in medialand nu ineens verplicht is. Woorden als oude zuurpruimen, als je niet bevalt ga je maar weg, etc werden uitgesproken.

Waarom!? Alsof het maken van een toetsje van blijkbaar 12 minuten, het verschil gaat maken in het normaal omgaan met elkaar. Wat een GELUL ! Dit laat alleen zien hoe doorgeslagen we zijn in vrijwel alles.. Alsof dit de onderbroekenlol in de kleedkamers doet verstommen

Doe gewoon normaal en stop met al die lange tenen. Alsof een toets gedrag van 20/30 jaar geleden had verandert, in een andere tijdgeest, naast het feit dat veel voorvallen niet eens bewezen of nu totaal anders geinterpreteerd worden.

Ik begrijp de weerstand tegen onzinnigheden wel, je kan bij alles wel zeggen doe dat gewoon ff kost maar een paar minuten.. Voor WAT dan!? Voor een goed gevoel, het gebeurt niet want de mannen en vrouwen van de ochtendshow hebben een toetsje gemaakt….

En twee tellen later worden er vrouwen grappen gemaakt, tegen de vrouw van het stel en dat kan dan gewoon wel.. “omdat de toets gemaakt is” – houd toch op man, het kan omdat er respect onder elkaar is en een natuurlijke grens bepaald..

Echt puur gelul en een manier om maar niet aan te spreken, want ik kan dan wijzen naar een toetsje. Nog online ook…

Moedeloos word je van dit soort irrelevante onzin.. Gijp en “De Snor” hebben gelijk, wat een onzin, alsof het daardoor allemaal anders wordt. Ze hebben zich al vele malen uitgesproken voor het respectvol met elkaar omgaan.. Maar daar hoor je niemand over….

pff waanzin ten top – A New Eye –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *