/

HTC Desire

Zo vandaag is het gebeurt, heb binnen twee weken de HTC Legend verruild voor de Desire.

Hoe kan dat, wel nu het design van de Legend is way ahead dan die van de Desire. Maar.. dit gaat echt ten koste van bediening en scherm. Dat is natuurlijk persoonlijk en afhankelijk van gebruik! Maar ik was er eigenlijk met een dag uit, nu weet ik het zeker na enkele minuten met de Desire. Wat een scherm, wat een snelheid, gewoon machtig.

Wat me echt wel vanaf moment 1 irriteerde is de bevestiging van het batterij deksel. Is absoluut niet slecht maar voelt niet solide, gemonteerd geeft het wel weer super grip. Daar scoort voor mij de Legend vele malen beter. Qua build gevoel, maar lijkt alleen gevoel, gemonteerd en in gebruik gewoon goed. Gevoel komt ergens vandaan, maar moet toekijken of het gevoel ook klopt.

Vooralsnog ga ik lekker verder ‘spelen’ (niet tegen mijn vrouw zeggen) en geniet met volle teugen.

Leon