/

milieu beleid

Het blijft raar hoe de politiek in dit land denkt… De electrische auto wordt nu al gehyped en zelfs in voorre al beloond met 10% zakelijke bijtelling en geen bpm afdracht. Dit terwijl gebruik eventuele randvoorwaarden en problemen niet eens bekend zijn. Sterker nog er is maar één voertuig met type goedkeuring, die is klein, zeker niet geschikt voor de leaserijder en kost 40000 euro!

De alternatieven die op dit moment werken, mits de juiste randvoorwaarden gebruikt, zoals biobrandstoffen, daar wordt niets van gestimuleerd. Terwijl dit bewezen techniek is, die bewezen een reductie in CO2 betekent, voor iedere gebruiker, terwijl de hybride dit “slechts” in start stop situaties kan waarmaken, voor de leaserijder dus totaal geen winst in dit opzicht, anders dan zijn portemonnee!

Blijf het raar vinden, hoe wij met milieu en duurzaamheid omgaan! Ik begrijp het echt niet waarom men zich niet kritisch dat wel, maar goed laat informeren.

Dus blijf kritisch, maar ook realistisch!

Posted by Wordmobi