/

Wordmobi

Ja het is gelukt, gisteravond na een tip van @Coenox via Twitter, Wordmobi geïnstalleerd. Kon het natuurlijk niet laten direct een kort test-postje te plaatsen en verdomd, zelfs ik kan zonder al teveel moeite mijn blog vullen met dit programma’tje.

Downloaden ging na de tip direct vanaf  Symbian World, waar je twee programma’s installeerd: 1 Python en 2 Wordmobi.

1. Python; dit is een programmeer programma, die voor Wordmobi nodig is om bewerkingen uit te voeren. Hoe dit precies zit,  daarvoor moet ik nog op jacht.

2. Wordmobi; dit programma is het gebruikersprogramma om offline je berichten voor wordpress te maken en deze daarna te plaatsen. Na de installatie is de basisinstelling nodig. om deze instellingen te beschrijven, heb ik net nog maar even gezocht naar een screenshot programma voor Symbian. Deze is gevonden, maar moet nog geïnstalleerd worden. Een dag later is dit gelukt, zoals je kunt zien aan de media, onderzijde post .

Na de istallatie zijn de volgende instellingen door mij gemaakt:

  1. aanmeldgegevens van WordPress invoeren
  2. posts binnenhalen
  3. Posts bewerken of nieuwe maken.

Zo moeilijk moet het niet zijn, want ik kon het ook.. De screenshots hieronder geven weer hoe “simpel” de lay-out van Wordmobi is.

Zo wat aan de opmaak gesleuteld en de media toegevoegd, hopelijk verduidelijkt dat het verhaal.. Tot nu toe pas 1x gepost met Wordmobi dus echte gebruikers ervaringen komen nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *