/

Iphone 3G 16Gb

Ja, het kon eigenlijk niet uitblijven, maar enerzijds toch wel weer erg van mezelf. De aanschaf van een 2e hands Iphone 3G, had ik hem nodig? Nee eigenlijk niet, ben voorzien van een Nokia E71 van de zaak en een prive HTC Touch HD, welke ook aan mijn verwachtingingen voldoet. Natuurlijk minpuntjes kunnen altijd wel genoemd worden, maar beide toestellen voldoen prima aan de meeste van mijn criteria.

Waarom dan toch een Iphone, ja dat vraag ik me zelf ook wel af, maar wilde als gadget freak (zo mag ik mezelf sinds een paar jaar wel noemen denk ik) toch ook eens de veel geroemde interface van Apple ervaren. Dus de zoektocht maar eens opgestart een week of wat terug, met als resultaat een zwarte Iphone 3G in een redelijk tot goede staat, hier en daar wat krasjes, maar dat zijn dan de standaard gebruikerssporen. Toch baal ik daar een beetje van, maar ja moet je maar geen gebruikt aanschaffen en daarnaast is de eerste kras het ergste..

De eerste kennismaking met de Iphone is mij zeer goed bevallen, wat een interface zeg, de gevoeligheid precies goed, anders dan bij de HD waar ik af en toe opnieuw moet ‘sliden’ gaat het bij de Iphone telkens in één keer goed. Instellingen staan op de plek waar je ze verwacht, qua bediening echt super.  Zal hem nu eens een paar dagen gebruiken zonder extra’s etc. gewoon wennen, daarna kom ik bij jullie terug..