Wie ben ik..

Wie ben ik…

Dit was in de begin jaren 90 een televisiespel op RTL4, maar dat terzijde. Hier rechts zie je mij, Léon Speek in diverse situaties. Dat is wat ik op dat moment ben, maar de vraag, ook om mezelf steeds te ontwikkelen, blijft wie ben ik dan? Wat drijft me om iet te doen?

Drijfveren

Ik ben een conceptueel denkend, enthousiast persoon die graag uitgedaagd wordt om het beste uit zichzelf en het team te halen. Door mijn analytisch vermogen te combineren met mijn praktisch inzicht weet ik de klantvraag goed te vertalen naar een mogelijke oplossing. Ik voel me thuis in een omgeving waar openheid, gedrevenheid en klantgerichtheid op een natuurlijke manier samen gaan.

Dit is wat ik wil zijn in mijn werksituatie, maar dat is gedreven door de volgende omschrijving: “Ik wil mensen (verder) helpen”

Ik ben een positief en mensgericht persoon, een tikje eigenwijs en erg gedreven in de dingen die ik doe. Graag kijk ik samen naar vraagstukken, en door vragen te stellen dan te komen tot de kern van de vraag.  Ik ben creatief in oplossingen denkend, structureel en perfectionistisch. Ik kom graag uit voor mijn eigen mening, maar altijd met de intentie om samen beter te worden.

Want uiteindelijk ben ik er van overtuigd, dat “Wie je bent is belangrijker dan wat je bent.”

Met vriendelijke groet

Léon Speek

Twitter
Facebook
Google+
http://aneweye.nl/2018/02/15/wie-ben-ik/
RSS
Follow by Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *